Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Granato sėklytes išimti gana sunku. Atrodo, kad reikėtų jį visą suskaldyti ir po vieną atrinkinėti sėklas, tačiau ši paprasta gudrybė leis Jums be didelio vargo susidoroti su šia užduotimi.
Kiaušinis - vienas dažniausiai šeimininkių naudojamas maisto produktas. Jau nuo senų laikų virtuvės menas sunkiai įsivaizduojamas be jo. Tačiau ar viską žinote apie kiaušinius ir jų gaminimo ypatumus?
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Atrodytų, jau žinote visas kulinarines gudrybes, o tokia smulkmena, kaip česnako smulkinimas Jums nėra naujiena? Visgi, net šis nedidelis virtuvinis darbas turi savo ypatumų.
Maisto gaminimas Jums atrodo kančia, nes neturite nei vieno tikrai aštraus peilio? Sužinokite, kaip taisyklingai paruošti peilius tam, kad gaminimas būtų vien malonumas!