Skanesni burokėliai

Virti burokėliai bus sultingesni, jei juos virsite neluptus ir nenupjausite šaknelės.
Burokėlius virkite neuždengtame puode, tada jie neapkars.
Vandens, kuriame verda burokėliai, sūdyti nereikia.
Burokėlius užtenka virti 0,5 val., bet nusunkus dar reikia 10 min. palaikyti šaltame vandenyje.
Kad virti ir susmulkinti burokėliai nepakeistų spalvos, prieš dėdami juos į mėsos sultinį apibarstykite citrinos rūgštimi arba dėkite į parūkštinią sultinį.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
-
Kalėdinės spurgos
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Tagliatelle su krevetėmis
Komentarai