Nepamirštamas Naujametinis vakarėlis
Kaip ant mielių augant kulinarinio lofto ČiopČiop populiarėjimui, komanda nutarė mesti iššūkį visiems sostinės barams, restoranams bei privačioms žmonių virtuvėms ir surengti geriausią Naujų Metų sutikimo vakarėlį. Neslepiantys, jog didžiuojasi savo koncepcija “geriausi vakarėliai vyksta virtuvėje”, kurią kasdien vykstantys renginai tik labiau patvirtina, planuoja nustebinti draugus ir visus mėgstančius kokybiškas pramogas.
“Apskritai dažnas “normalus” žmogus susiduria su bėda, jog trūksta kokybiškų pramogų, tiek kasdien, tiek per rimtesnes šventes. Gal todėl ir mus žmonės myli, stebina artimuosius rengdami gimtadienį su atvira gamybos sesija, darbuotojus motyvuoja ne paprastai nusivesdami į restoraną vakarienės, o pasikliauja mumis ir leidžia palepinti įvairiomis netikėtomis degustacijomis bei tikrais kulinariniais šou virtuvėje. Su Naujais Metais tas pats – atrodo,jog pasiūlymų, kur švęsti daug, bet ten, kur būtų sujungtas geriausias maistas, gėrimai, muzika ir kitos kokybiškos pramogos, mažai.” – teigė kulinarinio lofto vadovė Urtė Mikelevičiūtė. “Apsitarėm ir nutarėm, kad mes esam būtent tai, ko ieško mūsų draugai, nuolatiniai klientai ir gerą gyvenimą mėgstantys žmonės. Įkvėpti Marie Louise Munkegaard fotografijos ir kūrybingai pasukę galvos, nutarėm surengti “Paskutinę vakarienę”. Negana to, norime duodi peno visiems penkiems žmogiškiems pojūčiams, todėl apjungsime ne tik maistą, gėrimus, bet ir vaizdą, garsą bei malonius pokalbius”.
Renginio visos detalės iki galo nėra atskleidžiamos, tačiau jaukią atmosferą palaikys, gamybos principų mokys bei rūpinsis, jog visų skonio receptoriai dar ilgai nepamirštų, ką reiškia žodis “skanu”, ir pagrindinio šefo peiliu mosikuos ilgametis ČiopČiop virtuvės šefas Marc D’erceville. Mokslų ir praktikos sėmesis iš “Michelin” žvaigždutėmis pažymėtų restoranų šefų Prancūzijoje bei Šveicarijoje, ilgą laiką pradirbęs “Stikliuose” ir kituose žymiuose restoranuose.
“Pasitiksime su austrėmis, lepinsime aukščiausios kokybės maistu, kurio menu dabar su Marc’u kuriame. Desertas bus itin ypatingas, o viso renginio metu netruks įdomių ir netikėtų užkandžių. Kurdami visus meniu atsižvelgiame į tai, jog svečiai išmokti gamybos principų ir panaudotų juos savoj virtuvėje. Žinoma, kaskart stebiname neįprastais skonių deriniais, ar seniai užmirštais ir “nurašytais” produktais. Keliaujame, skaitome, sekame tendencijas ir, svarbiausia, gaminame tai, kas žmonėms labiausiai patinka, todėl didžioji dauguma klientų grįžta ir rekomenduoja kitiems. Naujų Metų sutikimas bus įsimintinas, o Naujieji Metai – perversmo metai”, - dalinosi kūrybiniais darbais ČiopČiop kulinarinio lofto pagrindinis šefas ir savininkas Ronaldas Nagrockis.
ČiopČiop pramogas jau išbandė dauguma garsių krepšininkų: broliai Lavrinovičiai, Kleiza, Javtokas; pop, mados ir žiniasklaidos atstovai: Džiugas Siaurusevičius, Samas, Edmundas Jakilaitis, Gintaras Ruplėnas, Laurynas Šešku, Haroldas Mackevičius, Vytautas Šerėnas, Linas Karalius, Linas Zareckas, Martynas Starkus, L'Officiel žurnalo vyriausioji redaktorė Jurgita Garbaravičienė, Mantas Petruškevičius, Rasa Arlauskienė, Liutauras Salasevičius; Vytaras Radzevičius net pats vedė kulinarinį vakarėlį Vietnamo virtuvės tematika, kartu su kulinarinius kursus ČiopČiop studijoje pradėjęs vesti ilgametis Bavarijos narys Jonas Jonušas; virtuvės vakarėlius rengė didžiųjų Lietuvos įmonių ("Maxima", "Nestle", "SEB", "Swedbank", "Omnitel", "MV", specialiai ruošta programa “ARVI” gimtadieniui) vadovai; žymūs advokatai bei verslo pasaulio atstovai.
Naujų metų vakarėlio “The Last supper: satisfy your 5 senses” (“Paskutinė vakarienė: patenkink savo 5 pojūčius”) žadama įsimintina gamybos sesija, prosecco burbuliukai, kokteiliai tiesiai iš barmeno rankų, fejerverkai ant stogo, kvapų terapija, tapybos ant drobės galerija, iš anksto suplanuoti ir improvizuoti vietoje turiningi pokalbiai bei ką tik Lietuvoje pasirodžiusios naujienos šaltos kavos degustacija.
“Po šventinės vakarienės svečius vaišinsime Crooked Nose & Coffee Stories kavos amatininkų sukurta šalta kava, kuri yra ne tik puikus dygestyvas, bet naujas būdas mėgautis dar neatrastais natūralios kavos skoniais. O viso vakarėlio metu klientai mėgausis puikios kokybės Botter prosecco spumante bei kokteiliais su nuostabiu austrišku STROH 80 romu”, - atskleidė daugiau detalių lofto vadovė Urtė,.”Esu labai preciziška atkrentant gėrimus, juk pati rašau, domiuosi ir dirbu su vyno ir maisto derinimu, tad virtuvės vakarėlių metu griežtai planuoju, koks gėrimas bus pateikiamas, jie turi derėti prie patiekalų, bendros vakarėlio auros ir susirinkusių svečių”.
“Po kokybiško ir įsimintino vakarėlio – laukia nauji projektai ir iššūkiai. Kulinarinės kelionės, kulinarinė knyga ir kiti įvairūs projektai, kuriuos jau deriname net su pačiu Vilniaus meru Artūru Zuoku”, - prasitarė Ronaldas Nagrockis.
Į išskirtinį Čiop Čiop Naujametinį virtuvės vakarėlį galima patekti registruojantis [email protected]
Rekomenduojame išbandyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Kalėdinės spurgos
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Jogurtinis tortas su vaisiais
Komentarai