Lietuvos restoranų vyriausiųjų virėjų ir konditerių asociacija
Maloniai kviečiame į LRVVKA prezentaciją „Švenčių belaukiant, idėjos iš geriausių Lietuvos šefų“, kuri vyks 2015 m. gruodžio 6 d. 11 val. restornane „Siesta“, Pakrantės g. 4, Vareikonių k., Babtų sen., Kauno r.
Artėjant didžiosioms metų šventėms, pasidalinsime naujienomis, pasiūlysime skanių, originalių idėjų, sukursime jaukią atmosferą, mėgausimės kalėdiniu vaisių ir arbatos gėrimu, skanausime šventinius pyragus, svečiams pasitikimui pasiūlysime traškius spalvotus vieno kąsnio krepšelius.
Iš AB „Kauno Grūdai“ šventėms pasiūlytų miltų pyragams bei miltų mielinei tešlai kepsime, o po to skanausime šventinius kalėdinius pyragus.
UAB „Reaton“ naujienos – Baltijos jūros rūkyta menkės filė bei miško grybų rinkinys aliejuje. Skanausime perlinę vištieną bei kietąjį sūrį „Gran Moravia“, brandintą Italijoje.
Gurmanišką patiekalą šventėms pasiūlysime iš UAB „Baltic Larus“ triušienos kumpelio be kaulo.
Vištienos sluoksniuotį iš AB „Vilniaus Paukštynas“ plonintos vištienos filė gardinsime kreivabudžių kremu bei grikių „sponc“.
„Bonduelle“ pristatys rudens-žiemos meniu hitą - tris naujus produktus: „Pjaustytą pastarnoką“, „Pastarnoko ir plokščiųjų pupelių mišinį“ bei „Morkų ir pastarnokų duetą“. Stambiai ypatingu būdu pjaustytos daržovės yra tarsi paruoštos namuose. Ypatinga visų trijų mišinių sudėtinė dalis yra Pastarnokas - turi išskirtinį, lengvai salsvą skonį, išvaizda primena petražoles, o savo konsistencija yra panašus į bulves. Puikus priedas prie kepsnių.
Užkandžiams ir patiekalams pikantiškumo suteiks UAB „Unilever Lietuva distribucija“ pagardai padažams.
Patiekalus skaninsime „Santa Maria“ naujais prieskonių mišiniais - „Amerikan Cajun“, „Umami“, „Smoky BBQ“.
Šventinį desertą gardinsime „Dansukker“ aukščiausios kokybės cukraus produktais.
Išskirtinį dėmesį skirianti naujausiai madai UAB „Sangaida“ pasiūlys skoningą ir elegancija dvelkiančią šventinę serviruotę.
UAB „Jokado projektai“ pristatys individualaus įvaizdžio kūrybos galimybes, padėsiančias įgyvendinti Jūsų svajones ir išsiskirti iš daugumos.
UAB „MBR parduotuvių ir restoranų įranga“ pasiūlys aukštos kokybės „Hallde“ pjaustytuvą-smulkintuvą, kuris puikiai tinka maltos mėsos, žuvies, daržovių, migdolų, aguonų, sūrio ir padažų gamybai. Dėl didelio pjaustymo greičio produktai smulkinami trumpiau ir jų temperatūra nepakyla. „Hallde“ pjaustytuvas-smulkintuvas - nepamainoma pagalba ruošiant Kalėdų stalą.
UAB „Manjana“, profesionalių švaros sprendimų ir priemonių tiekėja, pristatys naują, efektyvią bei ekonomišką indų plovimo priemonę, kuri artimiausiu metu atras vietą kiekvienoje virtuvėje. Renginio dalyviai turės galimybę išbandyti veiksmingą, neutralią, patogiai dozuojamą, paruoštą naudoti priemonę, leidžiančią taupyti ne tik laiką, bet ir biudžetą.
Renginio metu gamins virtuvės šefai: Aldona Gečienė, restoranas „Imperial by California Gourmet“; Darius Dabrovolskas, restoranas Chef2 Food House; Justinas Kapkovičius; Tomas Rimydis; Honorata Lyndo, restoranas „Neringa“; Arūnas Stoškus, „Restoranų grupė Fortas“; Olga Medveckaja, Maxima LT; Tomas Meištininkas ir Mantas Petraitis, restoranas „Siesta“; Aida Matulevičiūtė, „HBH restoranas“.
Aprangos kodas – LRVVK asociacijos nariai ir svečiai laukiami tik su virėjų švarkais.
LRVVKA METINIAI RĖMĖJAI:
2015 12 06 LRVVKA RENGINIO RĖMĖJAI:
INFORMACINIAI RĖMĖJAI:
Išankstinė registracija būtina!
Dalyvavimo kaina vienam asmeniui – 20 EUR, LRVVKA nariams – nemokamai.
Registracija ir informacija el.paštu [email protected] arba tel. 8 615 67405
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
Komentarai