GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai

Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
-
Kalėdinės spurgos
-
Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Greiti vištienos kąsneliai
-
Keptos duonos, pupelių ir sūrio mišrainė
-
Tagliatelle su krevetėmis
-
Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
-
Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
-
Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
Komentarai