GAMINK IŠMANIAI SU FRANKE! Svogūnų pjaustymo ypatumai
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Nekeptas šokoladinis sūrio tortas (Cheesecake)
- Sausainiai "Bučinukai" su varške ir cinamonu
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Sočios salotos su vištiena, ryžiais ir daržovėmis
- Greiti vištienos kąsneliai
- Gardusis Beatos draugės Vilmos trupininis obuolių ir varškės pyragas
- Skanūs krepšeliai "Sniego pasaka"
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
Komentarai