Dažnai baiminatės, ar pakankamai ilgai kepate mėsą, kad ji būtų puikiai iškepusi? O gal labiau mėgstate mėsą su krauju, bet kartais ją kepate per ilgai? Šie įdomūs ir netikėti patarimai padės Jums lengvai nustatyti mėsos iškepimo lygį.
Kiaušinis - vienas dažniausiai šeimininkių naudojamas maisto produktas. Jau nuo senų laikų virtuvės menas sunkiai įsivaizduojamas be jo. Tačiau ar viską žinote apie kiaušinius ir jų gaminimo ypatumus?
Seniai pavydžiu žvilgsniu stebite, kaip virtuvės virtuozai sugeba greitai ir gražiai supjaustyti svogūną? Keletas puikių patarimų, padėsiančių Jums pasijusti vienu iš jų.
Atrodytų, jau žinote visas kulinarines gudrybes, o tokia smulkmena, kaip česnako smulkinimas Jums nėra naujiena? Visgi, net šis nedidelis virtuvinis darbas turi savo ypatumų.
Maisto gaminimas Jums atrodo kančia, nes neturite nei vieno tikrai aštraus peilio? Sužinokite, kaip taisyklingai paruošti peilius tam, kad gaminimas būtų vien malonumas!
Nors šiais laikais informacija apie vieną ar kitą dalyką, reiškinį ar procesą prieinama vos keliais mygtuko paspaudimais kompiuteryje ar brūkštelėjimais išmaniojo telefono ekrane, stereotipai gajūs kaip niekada anksčiau.