Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pakepinti susmulkintą svogūną, grybus ir krevetes.
Pakepinta mase įdaryti žuvis.
Kiekvieną žuvį apvolioti tešloje. Tešlą labai plonai iškočiokite, kad lengvai tešla priglustų prie žuvies. Turi matytis žuvies kontūrai.
Kaušinį išplakti su druska.
Kiaušinio plakiniu ištepti tešloje įvoliotas žuvis.
Žuvis susukti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Žuvis tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
150 gramų | krevetės be kevalo |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
300 gramų | grybai |
40 gramų | sviestas |
2 vienetai | tilapija (išdarinėta ir nuskusta) |
400 gramų | tešla (sluoksniuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kotletai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Lašiša folijoje
- Lašiša grilyje
- Farširuota lydeka
- Menkės kotletukai
- Ant grotelių kepta žuvis
- Skani zuvytė
- Lietuviški "sushiai"
- Žuvis tešloje
- Tradicinė dvaro žuvis adventui
- Keptas upėtakis
- Silkės apkepas su ryžiais
- Ant garų kepta lašiša su prieskoniais
- Kepta žuvis su daržovėmis
- Kalmarų žiedai tešloje
- Įdaryti kalmarai
- Lašišos vėrinukai
- Troškinta lydeka
Žuvis tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Krevetės be kevalo,
150 gramų - Druska
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grybai,
300 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Tilapija, išdarinėta ir nuskusta,
2 vienetai -
Tešla, sluoksniuota,
400 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą ištirpinti keptuvėje. Pakepinti susmulkintą svogūną, grybus ir krevetes.
Pakepinta mase įdaryti žuvis.
Kiekvieną žuvį apvolioti tešloje. Tešlą labai plonai iškočiokite, kad lengvai tešla priglustų prie žuvies. Turi matytis žuvies kontūrai.
Kaušinį išplakti su druska.
Kiaušinio plakiniu ištepti tešloje įvoliotas žuvis.
Žuvis susukti į foliją ir sudėti į kepimo skardą.
Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...