1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Žuvis su persikais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | persikai |
50 gramų | alyvuogių |
700 gramų | tilapija (filė) |
100 gramų | sūris |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies kotletai su grybais
- Menkės kotletukai su baravykais
- Silkė pataluose
- Žuvies ir pupelių blynai
- Lašišos faršo ir grikių kotletukai
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Pyragas su lašišos įdaru
- Kepti karosai
- Skani zuvytė
- Lašiša su daržovėmis ir grybais
- Folijoje keptas karpis
- Lašišos suktiniai
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Žuvies kukuliukai
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Lašiša su vaisiais
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Keptas starkis
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Žuvies ir krevečių šašlykai
Žuvis su persikais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Persikai,
1 vienetas -
Alyvuogės,
50 gramų -
Tilapija, filė,
700 gramų -
Sūris,
100 gramų - Prieskoniai, žuviai
- Krapai
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1.Krapus bei petražolės smulkiai sukapoti.
2.Sutarkuoti sūrį.
3.Žuvį apibarstyti prieskoniais, žolelėmis ir palikti.
4.Kepimo formą aptepti aliejumi, sudėti žuvį, ant viršaus persiko gabaliukus.
/Turėjau dar 2 virtos bulvės, tai čia pat sudėjau ir bulvių griežinėlius./
5.Alyvuoges perpjauti per pusę ir išdėlioti ant žuvies.
6.Viską apibarstyti sūriu ir kepti įkaitintoje iki 200-210 C orkaitėje 20-25 min.
Žuvis + persikas = meilė :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...