Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.
Žuvis su migdolais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
400 gramų | jūros lydeka (filė) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
350 gramų | migdolai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su lašiša
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Kepta stinta su krapais
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša folijoje
- Kepta lašiša
- Menkė tešloje
- Keptas karšis
- Papuošta kepta lydeka
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Spageti su alyvuogėmis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Žuvies troškinys
Žuvis su migdolais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Jūros lydeka, filė,
400 gramų - Juodieji pipirai, malti
-
Migdolai,
350 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...