Žuvis su migdolais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
400 gramų jūros lydeka (filė)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
350 gramų migdolai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis su migdolais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinkite orkaitę iki 200° C.
Žuvies filė įtrinkite druska ir pipiriukais.
Sudėkite žuvies filė gabaliukus į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir citrinos sultimis.
Apibarstykite sukapotais migdolais.
Kepkite apie 15-20 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų