Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.
Žuvis su kiviais
INGREDIENTAI:
200 gramų | menkės (filė) |
3 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 vienetas | dižono garstyčios |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žuvis su kiviais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Menkės, filė,
200 gramų -
Sviestas,
3 valgomieji šaukštai -
Dižono garstyčios,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nedideliame vandens kiekyje virkite žuvies filė 10 min. Druskos įdėkite virimo metu. Nulupkite kivi vaisių. Supjaustykite jį plonais apskritimais.
Sudėkite kivi ir sviestą į puodą su žuvimi. Uždenkite dangčiu. Dar virkite ant mažos ugnies penkias minutes, kad sviestas ištirptų. Sudėkite paruoštą žuvį į lėkštę ir užpilkite padažu iš kivio ir sviesto. Kaip garnyrą galima patiekti tarkuotas morkas, užpiltas aliejumi ir citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...