Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).

Žuvis su garstyčiomis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 sauja | krapai |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | druska |
500 gramų | jūros lydeka (arba kita žuvis) |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Silkės ir brokolių užkandėlė
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvis tešloje
-
Papuošta kepta lydeka
-
Menkės apkepas su grybais
-
Keptos kuojos
-
Žuvies paplotėliai
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvytės tešloje
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies zrazai
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
Žuvis su garstyčiomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Krapai,
1 sauja -
Citrinos,
1 vienetas - Druska
-
Jūros lydeka, arba kita žuvis,
500 gramų -
Garstyčios,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė supjausčiau gabaliukais (maždaug 3X8 cm).
Lydeką įtryniau druska ir pipirais bei aptepiau iš apiejų pusių garstyčiomis. Sudėjau į kepimo indą ir apšlaksčiau citrinos sultimis.
Ant viršaus pribėriau susmulkintų krapų.
Kepiau orkaitėje apie 25 min. (iki 200 laipsnių temperatūroje).
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...