Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvytės tešloje
- Lynas, keptas ant grotelių
- Tešloje kepta silkė
- Kepta aštri menkė
- Žuvies pyragas
- Menkės kotletukai
- Silkė su džiovintais grybais
- Troškinta žuvis su morkomis
- Spageti su lašiša ir krevetėmis
- Keptas lašišų gabalėlis su sterko putėsiais
- Tuno salotos su feta sūriu
- Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
- Žuvies filė
- Spageti su krevetėmis
- Žuvies maltiniai
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Lašišų šašlykai
- Lašiša su krapų padažu
- Žuvies-kumpio suktinukai
- Orkaitėje kepta lašiša
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...