
Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvies kepsneliai
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Ant grotelių kepta žuvis
-
Troškinta žuvis
-
Lašišos troškinys
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Menkė tešloje
-
Virtas karšis
-
Austrės su lietuviškais obuoliais
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kotletai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
-
Kepta lydeka su daržovėmis
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...