Žuvis krakmolo apvalkale
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų menkės (šviežia)
2 žiupsneliai juodieji pipirai (malti)
2 žiupsneliai lauro lapų (malti)
1 žiupsnelis čiobreliai
1 saujelė petražolės (šaldytos)
5 valgomieji šaukštai krakmolas
2 vienetai kiaušiniai
60 gramų aliejaus
1 valgomasis šaukštas druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis krakmolo apvalkale

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvį ištrinti prieskoniais su druska ir leisti kiek pastovėti. Tuomet pavolioti kiaušinio plakinyje, krakmole ir kepti aliejuje.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų