Žuvis apelsinų puodelyje
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
100 gramų žuvis (filė (aš naudojau tilapiją))
2 vienetai apelsinų
1 vienetas kiaušiniai
5 vienetai pievagrybiai
šiek tiek sūris (fermentinis)
šiek tiek grietinėlės, 35%
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek krevetės be kevalo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.

Labai skanu ir gražu :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvis apelsinų puodelyje

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

1. Pievagrybius nuplauti, susmulkinti ir pakepinti aliejuje ant stiprios ugnies, nes tada greičiau iškeps apkepas ir nebus skysčio.
2. Apelsinus perpjauti pusiau. Atsargiai šaukšteliu išimti minkštimą, ne pradurti! Kelis gabalėlius apelsino susmulkinam ir dedam į grybų masę.
3. Atskirai apkepame žuvį. Susmulkinti.
4. Išplakti kiaušinį su grietinėlę ir į tą masę įberti tarkuoto sūrio.
5. Viską sumaišyti - grybus, kiaušinių masę, susmulkintą žuvį, pagardinti pagal skonį ir gautą masę dedame į apelsinų puodelius. Papuošti krevetėmis su uodegėle.
6.Sustatome puodelius į formą. Šauname į orkaitę, temperatūra 190-200 laipsnių, ir kepame 15-20 minučių.

Labai skanu ir gražu :)

Reklama:

Komentarai (5)


  • simute 2010-01-21 20:22

    labai grazu ir itariu skanu :super2:


  • Linksmute 2010-01-18 18:45

    Puikus receptas :super: .Labai idomus ir graziai , skirtingai atrodantis .Aciu ;-)


Daugiau receptų