Žuvies zrazai
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas žuvis (filė)
0.5 vieneto svogūnai (laiškai)
2 vienetai kiaušiniai
4 valgomieji šaukštai krakmolas
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
1 valgomasis šaukštas majonezas
300 mililitrų grietinėlės, 35%
100 gramų svogūnai (laiškai)
100 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies zrazai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvies filė ir svogūno pusę sumalkite.
Įmaišykite kiaušinius, krakmolą ir prieskonius.
Iš šios masės formuokite blynelius. Į vidurį įdėkite susmulkintų svogūnų laiškų ir sūrio gabaliuką. Suspauskite, kad gautųsi kotletukai.
Aptepkite kiekvieną kotletuką majonezu ir sudėkite į kepimo skardą. Į kepimo skardą įpilkite 15 proc. riebumo grietinėlės.
Kepkite 180° C orkaitėje apie 30 minučių.

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų