Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1.2 kilogramo jūros lydeka (filė)
2 vienetai morkos (virtos)
8 vienetai kopūstai (lapai)
2 vienetai batonas (riekelės)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek prieskoniai (žuvims)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.

Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies vyniotinis kopūstų lapuose

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Patiekalui dar pasiruoškite marlės ir folijos.

Žuvį sumalkite su piene arba sultinyje išmirkytu batonu. Į šią masę suberkite smulkiai supjaustytas virtas morkas, įmuškite kiaušinius, įberkite prieskonių ir gerai išmaišykite. Kopūsto lapus paruoškite kaip balandėliams. Tada patieskite marlę, ant jos - foliją, o ant folijos vieną prieš kitą (storaisiais galais) klokite kopūsto lapus. Ant kopūsto lapų dėkite maltą žuvį, ją gerai suspauskite, apgaubkite kopūsto lapais, suvyniokite į foliją bei marlę ir užriškite galus. Virkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais (pipirais, lauro lapais, salierais ir pan.) apie 30 min. Galima patiekti ir karštą, ir šaltą. Labai tinka raudoni padažai.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Beata 2009-12-20 11:12

    pabandysiu nes žuvies su kopūstais nesu valgius ;-)


Daugiau receptų