
500 gramų | žuvis (filė) |
3 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | bandelės (sudžiuvusi) |
0.5 stiklinės | pienas |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | poras (žalia dalis) |
2 vienetai | pomidorai |
23 gramai | želatina |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | burokėliai (raudonasis, šviežios sultis) |
3 vienetai | kvapieji pipirai (žirneliai) |
3 vienetai | pipirai (kartieji, žirneliai) |
šiek tiek | cukrus |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vynuogių su varške ir pistacijomis rutuliukai
-
Sluoksniuotas traškus tešlainių desertas su "POÉMA Creme" (pagal Darių Dabrovolską)
-
Sumuštiniai su lašiša
-
Faršo vyniotinis
-
Žavesio skaniausi sumuštinukai
-
Persikai įdarytį triušiena
-
Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
-
Karališkos krevetės paprastai
-
Užkandis su ZIGMO silke ir tepamu sūriu Philadelphia
-
Paprikų valtelės
-
Vištienos užkandis "Kalėdų žaisliukai"
-
Spalvingi iešmeliai
-
Silkė su morkomis
-
Pyragėliai su daržovėmis, vištiena ir sūriu
-
Grybų užtepelė
-
Olandiška silkė
-
Kiškienos paštetas
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Silkė su porais, salierais ir majonezu
-
Užkandėlė su rūkyta žuvimi
Žuvies vyniotinis drebučiuose

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Žuvis, filė,
500 gramų -
Svogūnai,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Bandelės, sudžiuvusi,
1 vienetas -
Pienas,
0.5 stiklinės - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas -
Poras, žalia dalis,
1 vienetas -
Pomidorai,
2 vienetai -
Želatina,
23 gramai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Burokėliai, raudonasis, šviežios sultis,
1 valgomasis šaukštas -
Kvapieji pipirai, žirneliai,
3 vienetai -
Pipirai, kartieji, žirneliai,
3 vienetai - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Du didelius svogūnus, petražolę, morką, salierą užpilti 3 stiklinėmis vandens, suberti kvapniuosius pipirus ir užvirinti.
Bandelę pamirkyti piene.
Filė nuplauti ir kartu su išsunkta bandele bei žaliais svogūnais sumalti mėsmale.
Vieno kiaušinio trynį ištrinti su sviestu, supilti į žuvies masę, paskaninti, kruopščiai išmaišyti. Po to supilti išplaktus baltymus, burokėlių sultis ir vėl išmaišyti.
Lininį rankšluostėlį patepti sviestu, ant jo padėti suformuotą žuvies masę, stipriai suvynioti, galus surišti medvilnine virvute. Vyniotinį įdėti į verdantį vandenį su daržovėmis, pasūdyti, įberti truputį cukraus ir virti 1 val. Likusius kiaušinius kietai išvirti, nulupti, supjaustyti.
Ataušintą vyniotinį išimti iš nuoviro, supjaustyti 1 cm storio griežinėliais, sudėti į pusdubenį, papuošti kiaušinių skiltelėmis, pomidorų bei porų gabalais. Nuovirą perkošti, išmaišyti su želatina, užvirinti.
Kai atauš, užpilti vyniotinį ir įdėti į šaldytuvą, kad drebučiai sustingtų.
Patiekti su krienais arba majonezo padažu.
Komentarai