Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.

Žuvies troškinys
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis |
200 gramų | sviestas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | salierai |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | juozažolė |
šiek tiek | gelsvė |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 vienetas | citrinos |
šiek tiek | pomidorų padažas |
šiek tiek | aitriosios paprikos |
šiek tiek | paprika |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Silkė pataluose
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Įdaryta lydeka
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Karpis su porais
-
Žuvies spurgytės
-
Tešloje kepta lašiša
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Žuvies blynukai
-
Įdaryta lazanija
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Folijoje kepta žuvis
-
Virta žuvis tešloje
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Lietuviški "sushiai"
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Pikantiškosios krevetės grilyje
Žuvies troškinys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1 kilogramas -
Sviestas,
200 gramų - Petražolės
- Salierai
- Krapai
- Juozažolė
- Gelsvė
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Citrinos,
1 vienetas - Pomidorų padažas
- Aitrioji paprika
- Paprika
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvys išvalomos ir, išėmus kaulus, supjaustomos. Gabalai apšlakstomi citrinos sultimis, pasūdomi, apibarstomi maltais raudonaisiais pipirais. Dalis prieskoninių žalumynų, ankštiniai pipirai ir svogūnai, česnakai smulkiai supjaustomi ir pakepinami svieste. Į juos pridedama pomidorų padažo, sudedama žuvis, ir viskas troškinama ant lengvos ugnies.
Troškinys tiekiamas apibarstytas likusiais prieskoniniais žalumynais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Vida
2016-10-03 11:20
kokia kaina šio patiekalo
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...