Žuvies tortas su karališkuoju majonezu
Porcijų skaičius:
15
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 15
3 vienetai | napaleono lakštai |
400 gramų | lašiša (ZIGMO file) |
200 gramų | grietinė |
200 gramų | majonezas ( DAUMANTŲ „Karališkas su čiobreliais“) |
4 skiltelės | česnakas |
2 žiupsneliai | druska |
100 gramų | žalumynų ((įvairūs)) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.
2.
Žalumynus smulkiai supjaustome.
3.
Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
4.
Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
5.
Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
6.
Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).
Skanaus.
Skanaus.
Žuvies tortas su karališkuoju majonezu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 15
-
Napaleono lakštai,
3 vienetai -
Lašiša, ZIGMO file,
400 gramų -
Grietinė,
200 gramų -
Majonezas, DAUMANTŲ „Karališkas su čiobreliais“,
200 gramų -
Česnakas,
4 skiltelės -
Druska,
2 žiupsneliai -
Žalumynai, (įvairūs),
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę sumaišome su majonezu, pagardiname druska, išspaudžiame česnaką. Viską išmaiįome.
Žalumynus smulkiai supjaustome.
Paimam atidaroma formą. Į formos dugną dedam napoleono lakštą, supilame 1/3 padažo, išlyginam, sudedam pusę lašišos.
Dedam antrą lakštą, supilame dar 1/3 padažo, sudedam likusią lašišą, žalumynus ir uždengiame trečioju lakštu. Ant viršaus supilame likusį padažą.
Tortą uždengiame maistine plėvele ir pastatome per naktį į šaldytuvą.
Kitą dieną išimam tortą iš formos. Torto kraštus apibarstome džiūvėsėliais. Papuošimas priklauso nuo Jūsų fantazijos(aš papuošiau besmėgenių pagamintų iš varškės sūrio ir pingvinukais iš alyvuogių).
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...