Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.

Žuvies suktinukai su įdaru
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | džiūvėsėliai |
3 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 vienetai | kiaušiniai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | sviestas |
1 sauja | žalumynų |
1 kilogramas | žuvis (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vasaros šašlykiukas
-
Šašlykai vyno marinate
-
Pasislėpęs paprikoje
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Egzotiškas karbonadas
-
Švelni vištiena su brokoliais
-
Ryžių rizotas
-
Žuvis saldžiarūgščiame padaže
-
Kepta lašiša
-
Grybų apkepas su duona
-
Įdarytas faršo zuikis
-
Avienos šašlykas
-
Lazaninis makaronų apkepas
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Turkiškai pagaminti kiaušiniai
-
Troškintos kurapkos
-
Maltos vištienos kepsnys
-
Vištos blauzdelės jogurto marinate
-
Ideali vakarienė (spageti su daržovėmis)
Žuvies suktinukai su įdaru
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Džiūvėsėliai,
3 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Žalumynai,
1 sauja -
Žuvis, filė,
1 kilogramas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė pamuškite virtuviniu plaktuku.
Pabarstykite žuvį prieskoniais.
Ant kiekvieno žuvies filė gabaliuko uždėkite sviesto gabaliuką, fermentinio sūrio ir žalumynų. Susukite į ritinėlius.
Pavoliokite miltuose, tuomet kiaušinio plakinyje ir džiūvėsėliuose.
Sudėkite į įkaitintą aliejų ir kepkite iš abiejų pusių. Kepkite ant mažo kaitrumo ugnies bent po 5 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...