Žuvies šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
5 valgomieji šaukštai | sviestas |
1 kilogramas | žuvis (filė) |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
0.5 stiklinės | aliejaus |
5 vienetai | svogūnai |
5 vienetai | paprika |
5 vienetai | pomidorai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska. Ankštiniai pipirai apšlakstomi aliejumi. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro, ankštinio pipiro, svogūno gabalėliai. Ant vieno iešmelio telpa apie 4 žuvies gabalėlius. Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Populiariausi receptai šią savaitę
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Lašiša grilyje
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Žuvis tešloje
- Keptos plekšnės
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Lašišos suktiniai
- Žuvies kepsneliai
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta orkaitėje lydeka
- Farširuota lydeka
- Pyragas su lašišos įdaru
- Lašiša su vaisiais
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Žuvies maltiniai
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Žuvis krakmolo apvalkale
Žuvies šašlykai
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
5 valgomieji šaukštai -
Žuvis, filė,
1 kilogramas - Juodieji pipirai, malti
-
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Svogūnai,
5 vienetai -
Paprika,
5 vienetai -
Pomidorai,
5 vienetai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvis supjaustoma, apibarstoma pipirais, druska. Ankštiniai pipirai apšlakstomi aliejumi. Ant iešmo maustoma pakaitomis žuvies, pomidoro, ankštinio pipiro, svogūno gabalėliai. Ant vieno iešmelio telpa apie 4 žuvies gabalėlius. Kepamas kaip šašlykas virš žarijų ir tuoj tiekiamas.
Reklama:
Komentarai (9)
-
vilija
2011-08-02 13:42
pirma karta girdziu , kad buna dar zuvies saslykai :-) manau , kad butu visai nieko siti saslykai :-)
-
Virginija.Cesnauskiene
2009-07-18 01:22
MANAU BUS LABAI SKANU .
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...