Žuvies salotos
AUTORIUS:
Daumantai,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas skumbrė (karšto rūkymo)
200 gramų ryžiai (virti)
1 vienetas agurkų
2 vienetai kiaušiniai (virti)
150 gramų majonezas „mangomajo“
2 vienetai svogūnų laiškai
8 lapai petražolės
0.5 žiupsnelio juodieji pipirai (malti)
0.5 žiupsnelio kvapieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.
2.
Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies salotos

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į dubenį supilti virtus ryžius, kubeliais pjaustytus agurkus ir kiaušinius, susmulkintus svogūnų laiškus, majonezą „MangoMajo“, pabarstyti pipirais ir sumaišyti.

  2. Skumbrei nulupti odelę, išimti kaulus, minkštimą susmulkinti ir sudėti ant sumaišytų salotų.
    Puošti petražolių lapeliais, o patiekti su skrudintos baltos duonos riekele.

Receptą atsiuntė Daumantai
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų