Žuvies pudingas
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
600 gramų žuvis (file)
150 mililitrų grietinėlės, 35%
3 vienetai kiaušiniai
50 gramų špinatai
50 gramų žiediniai kopūstai
100 gramų morkos
šiek tiek augalinio aliejaus
2 žiupsneliai druska
3 vienetai kiaušiniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.
2.
Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.
3.
Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.
4.
Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).
6.
Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žuvies pudingas

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Į 3 indelius dėkite po 200 g žuvies, pilkite po 50 g grietinėles, įmuškite po kiaušinio trynį.

  2. Į vieną indą dėkite kepintas tarkuotas morkas, į kitą - virtą žiedinį kopūstą, į trečią - šutintus špinatus.

  3. Visus produktus iš indelių sutrinti smulkintuvu. Turėsime tris skirtingų spalvų mases.

  4. Tada į kiekvieną masę dėti po vieną iki standžių putų išplaktą kiaušinio baltymą.

  5. Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi ir visas mases atsargiai ir gražiai sudėti į formą (sluoksniuoti).

  6. Formą padengti folija ir kepti 150° temperatūroje apie 40 minučių. Po to nuimti foliją ir dar kepti apie 15 - 20 minučių.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų