Sumalkite žuvies filė ir svogūną.
Duonos riekeles užpilkite pienu ir minkštimą dar kartą permalkite su žuvies ir svogūno faršu.
Į žuvies faršą įmaišykite kiaušinį, majonezą ir prieskonius. Iš faršo suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje.
Sudėkite kotletukus į įkaitintą aliejų ir kepkite kiekvieną kotletuko pusę bent po 4 minutes.
Žuvies kotletukai
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (filė) |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
30 gramų | duona |
2 valgomieji šaukštai | pienas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies kotletukai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
1 kilogramas -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Duona,
30 gramų -
Pienas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumalkite žuvies filė ir svogūną.
Duonos riekeles užpilkite pienu ir minkštimą dar kartą permalkite su žuvies ir svogūno faršu.
Į žuvies faršą įmaišykite kiaušinį, majonezą ir prieskonius. Iš faršo suformuokite kotletukus ir kepkite keptuvėje.
Sudėkite kotletukus į įkaitintą aliejų ir kepkite kiekvieną kotletuko pusę bent po 4 minutes.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...