Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.
Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.
Žuvies filė gabaliukai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų | karpis |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
4 valgomieji šaukštai | obelių aliejus (sviesto skonio) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žuvies filė gabaliukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Karpis,
700 gramų - Druska
- Pipirai
-
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Obelių aliejus, sviesto skonio,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir nulupti. Atskirti filė nuo kaulų, supjaustyti gabalais. Apibarstyti druska, pipirais ir apvolioti miltuose (arba džiūvėsėliuose). Žuvies filė apkepti karštame "Obelių" sviesto skonio aliejuje. Patiekti su grybų padažu.
Šaltinis: tai prancūziškas patiekalas (A. Bernė "Prancūzijos patiekalai"), tačiau galėjo būti populiarus ir lietuvių bajoriškoje virtuvėje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...