Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.

Žuvies blynukai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žuvis (faršas) |
5 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | prieskoniai |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos seliavos
-
Žuvies blynukai
-
Lydekos kepsneliai
-
Nuostabioji paelija
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Keptas karpis tešloje
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Krevetės su saulėje džiovintų pomidorų, špinatų ir grietinėlės padažu
-
Švediškos bulvės su ZIGMO Bocmano silke
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Jūreivio sapnas
-
Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvytės tešloje
-
Farširuota lydeka
-
Lašišų šašlykai
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
Žuvies blynukai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, faršas,
500 gramų -
Bulvės,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas - Prieskoniai
-
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuoti bulves ir morkas burokine tarka, smulkiai supjaustyti svogūną, berti prieskonių pagal skonį, įmušti kiaušinį ir įdėti šaukštą majonezo. Viską sumaišyti su žuvies faršu ir kepti keptuvėje.
Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus ir su šaukštu dėkite blynus; du šaukštai tešlos bus vienas blynelis. Apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrunda.
Valgoma su majonezu, pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...