Žuvienė kitaip
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
5 | žuvis (file) |
1 | morkos ( (didesnė)) |
1 | svogūnai (( didesnis )) |
2 skiltelės | česnakas |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
1 litras | vanduo |
1 | krapai |
1 | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
2.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite
Populiariausi receptai šią savaitę
- Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Sriuba "Fazenda"
- Miško grybų sriuba su triušiena (ar zuikiena)
- Špinatų sriuba
- Sriuba su perlinėm kruopom
- Vištienos sultinys
- Hamburgiška ungurio sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Gardi moliūgų sriuba
- Dešros sriuba
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Svogūnų trinta sriuba
- Pupų sriuba
- Meksikietiška čili sriuba
- Šamų sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Sriuba su skumbre
- Špinatų sriuba su sūriu
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Žuvienė kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Žuvis, file,
5 -
Morkos, (didesnė),
1 -
Svogūnai, ( didesnis ),
1 -
Česnakas,
2 skiltelės -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Krapai,
1 -
Petražolės,
1 - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
I gilesne keptuve ipilame vandeni ir susdedame žuvi, jei mažos žuvytės tiesiog kiek telpa. jei file gabaliukus smulkiname kaip patinka ( skaniausia su tik ka pagauta žuvimi) verdame nuimamme putas, dedame supjaustyta griežinėliais morka, paverdame 10-20 min. Dedame druskos, pipiru, česnaka, svogunus, skanaujame. Kiek truksta skonio dedame druskytės, galima dėti daugiau nesijaučia. . Pabaigoje dedame sviesta, grietine ir užverdame.
Valgome iš pačios keptuvės , padėjus ant stalo viduryje. Visi susėde kabinam šaukštu žuvyte ir skystima. Skanumėlis. tai mano tėtės žvejo firminė žuvienė, skanu pirštukus apsilaižysite
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...