Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Žuvienė iš konservų
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2.5 kilogramo | vanduo |
1 vienetas | konservai (žuvies) |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
4 valgomieji šaukštai | konservuoti žirneliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Miško grybų ir burokėlių sriuba
- Sūrio sriuba
- Kaimiška sriubikė
- Žirnių sriuba
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Šviežių žirnių sriuba
- Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
- Dilgėlių sriuba
- Trinta moliūgų sriuba
- Kreminė bulvių sriubytė
- Svogūnų sriuba
- Koldūnų sriuba
- Daržovių sriuba
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Obuolių sriuba "Svorio netektis"
- Meksikietiška čili sriuba
- Baltarusiška grybų sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Itališka manų kruopų sriuba
- Toskanos pupelių sriuba
Žuvienė iš konservų
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
2.5 kilogramo -
Konservai, žuvies,
1 vienetas -
Bulvės,
3 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Konservuoti žirneliai,
4 valgomieji šaukštai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sutarkuojame morką, smulkiai supjaustome svogūno galvutę, lėkštėje susmulkiname žuvį iš konservų. Svogūnus ir morkas pakepiname aliejuje, kol suminkštės (apie 5 - 9 minutes).
Į verdantį vandenį sudedame kubeliais pjaustytas bulves. Kai bulves išvirs, sudedame kepintus svogūnus ir morkas, konservuotus žirnelius (nusunktus). Kai sriuba užvirs sudedame susmulkintą žuvį, prieskonius, dar kartą užviriname. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...