
Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaspačas
-
Porų sriuba su dešrelėmis
-
Burokėlių sriuba
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Kreminė salierų sriuba
-
Kaimiški šaltibarščiai su silke
-
Gaivūs šaltibarščiai
-
Žirnelių sriuba
-
Prancūziška svognų sriuba
-
Paprasta pievagrybių sriuba
-
Grybų sriuba su slyvomis
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
-
Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Šaldžiasriubė
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...