Žuvienė
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | salierai (lapai) |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | petražolės |
3 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
200 gramų | menkės (šaldyta) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Soti čili sriuba - troškinys
- Indiška sriuba
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Vištienos sriuba
- Rūgštynių sriuba su špinatais
- Agurklės sriuba
- Žirnių sriuba
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Varnalėšos sriuba
- Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
- Burokėlių-grybų sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Vasariška sriuba
- Šamienė
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Šalta obuolių sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
Žuvienė
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Lauro lapai
- Salierai, lapai
-
Svogūnai,
1 vienetas - Aliejus
- Petražolės
-
Bulvės,
3 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Menkės, šaldyta,
200 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imame nuvalytą be kaulų žuvį. Ją supjaustome gabaliukais ir apie 15 min. verdame. Verdant įmetame lauro lapelį, druskos. Paskui sudedame kubeliais supjaustytas bulves, aliejuje pakepintus smulkintus svogūnus ir morkas, įberiama truputį cukraus ir juodųjų pipirų.Verdame apie10 min. Prieš patiekiant įberiame smulkintų petražolių ar salierų lapelių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...