Mėsą supjaustyti griežiniais ir išmušti. Griežinukus pabarstyti druska bei pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po šoninės juostelę, o per visą mėsos griežinėlio plotį dėti brendyje išmiškytas slyvas (apie 3 slyvas) ir pabarstyti per visą kepsnį barstyti tarkuoto sūrio. Tada susukti ruletus, sutvirtinti mediniais pagaliukais ir kepti karštame aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Labai tinka patiekti su grybų padažu.
Autorės receptas
Zrazai ant lietuvių bajorų stalo atkeliavo iš Lenkijos didikų virtuvės ir yra mėgiami iki šių dienų.
Zrazai su džiovintomis slyvomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
500 gramų | kiaulienos nugarinė |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
1 sauja | džiovintų slyvų |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
50 gramų | brendis |
150 gramų | kiauliena (šoninė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Zrazai su džiovintomis slyvomis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaulienos nugarinė,
500 gramų -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiovintos slyvos,
1 sauja - Druska
- Pipirai
-
Brendis,
50 gramų -
Kiauliena, šoninė,
150 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustyti griežiniais ir išmušti. Griežinukus pabarstyti druska bei pipirais. Ant kiekvieno griežinėlio dėti po šoninės juostelę, o per visą mėsos griežinėlio plotį dėti brendyje išmiškytas slyvas (apie 3 slyvas) ir pabarstyti per visą kepsnį barstyti tarkuoto sūrio. Tada susukti ruletus, sutvirtinti mediniais pagaliukais ir kepti karštame aliejuje iš visų pusių, kol gražiai apskrus. Labai tinka patiekti su grybų padažu.
Autorės receptas
Zrazai ant lietuvių bajorų stalo atkeliavo iš Lenkijos didikų virtuvės ir yra mėgiami iki šių dienų.
Reklama:
Komentarai (3)
-
rada
2015-10-11 15:43
Labai.patiko
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...