Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!

Žirnių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Kopūstienė su grybais
-
Žirnienė su grybais
-
Morkų košė su obuoliais
-
Moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Špinatų tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Vištiena su bulvių koše
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Bulvių košė su vištiena
Žirnių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, įvairūs
-
Vanduo,
1 litras -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...