Žirnių tyrė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (įvairūs)
1 litras vanduo
1 vienetas morkos
400 gramų žirniai
1 vienetas svogūnai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Žirnių tyrė

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!

Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų