Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!
Žirnių tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (įvairūs) |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | morkos |
400 gramų | žirniai |
1 vienetas | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Ropių piure
- Morkų košė su obuoliais
- Špinatų tyrė
- Žirnių ir bulvių košė
- Vaivorikštinė bulvių košė
- Moliūgų ir obuolių košė
- Morkų košė su kiaušiniais
- Kopūstienė su grybais
- Lietuviška kopūstienė
- Moliūgų košė
- Grikių košė su daržovėm
- Manų ir moliūgų košė
- Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
- Vištiena su bulvių koše
- Žirnių tyrė
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Moliūgų košė su medumi
- Vaikiška tyrelė
- Žirnienė su grybais
- Airijos bulvių košė
Žirnių tyrė
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
- Prieskoniai, įvairūs
-
Vanduo,
1 litras -
Morkos,
1 vienetas -
Žirniai,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užpilti vandeniu ir palikti per naktį.
Išbrinkusius žirnius virti ant mažo kaitrumo ugnies apie 1 valandą.
Pakepinti sutarkuotą svogūną ir morką.
Į žirnių masę sudėti pakepintus produktus, prieskonius ir su blenderiu sutrinti.
Puikus garnyras prie lašišos.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...