Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.

Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | lauro lapų |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
1 sauja | perlinės kruopos |
1 sauja | žirniai |
2 litrai | sultinys (vištienos) |
2 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės |
1 vienetas | morkos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Dilgėlių sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Ukrainietiški barščiai
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Baravykų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Mamos žirnių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Jogurto sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Pieniška žuvienė
-
Suomiška žuvienė
-
Juka
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Lauro lapai
- Juodieji pipirai
- Druska
-
Perlinės kruopos,
1 sauja -
Žirniai,
1 sauja -
Sultinys, vištienos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai - Petražolės
-
Morkos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius pamirkome vandenyje per naktį.
Į verdantį sultinį supilame žirnius, kiek vėliau (po 30 min.) kruopas, o po 10 min. sudedame mažais kubeliais pjaustytas bulves ir morkas, petražoles, lauro lapelius. Sriubą pagardiname druska ir juodaisiais pipirais.
Verdame apie 40 min. Sriubą galima patiekti su grietine ar lašinių spirgučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...