Žirnius užpilkite (kad apsemtų) šaltu vandeniu ir palikite per naktį.
Užvirinkite vandenį (2,5-3 l). Suberkite išbrinkusius žirnius.
Ir virkite apie 40 minučių.
Po to suberkite prieskonius, pakepintus svogūnus ir kumpį, žalumynus, bulves, morkas, lauro lapelius ir virkite dar 20 minučių.

Žirnių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 vienetai | lauro lapų (lapas) |
3 litrai | vanduo |
4 vienetai | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | morkos |
250 gramų | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
200 gramų | žirniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji, malti) |
1 sauja | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žalumynų ir sūrio sriuba
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Žirnelių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Ukrainietiški barščiai
-
Itališka svogūnų sriuba
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Vaistai nuo pachmelo
-
Lietuviška kopūstienė
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Juka
-
Paprikų sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba
Žirnių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapas,
2 vienetai -
Vanduo,
3 litrai -
Bulvės,
4 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
2 vienetai -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
250 gramų -
Žirniai,
200 gramų - Druska
- Pipirai, juodieji, malti
-
Petražolės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užpilkite (kad apsemtų) šaltu vandeniu ir palikite per naktį.
Užvirinkite vandenį (2,5-3 l). Suberkite išbrinkusius žirnius.
Ir virkite apie 40 minučių.
Po to suberkite prieskonius, pakepintus svogūnus ir kumpį, žalumynus, bulves, morkas, lauro lapelius ir virkite dar 20 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...