Žirnių košė
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
0.5 litro žirniai (džiovinti)
50 gramų kiaulienos lašiniai (ar grietinės)
1 valgomasis šaukštas kvietiniai miltai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos.
Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine.
Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno, saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žirnių košė

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Gerai išmirkytus žirnius suberti į puodą, užpilti vandens, kad apsemtų, ir virti ant lengvos ugnies, kol žirniai suminkštės. Po to maišant suberti miltus, pavirinti, įberti druskos.
Išvirtą košę sukrėsti į dubenį, užpilti smulkiai supjaustytais paspirgintais lašinukais arba grietine.
Prie žirnių košės paduodama pasukų, rūgusio ar šviežio pieno, saldžios, grietinėlės. Žirnių košė seniau buvo valgoma pusryčiams.

Reklama:

Komentarai (5)


  • (anonimas) 2009-07-26 16:09

    :DD niam niam


  • (anonimas) 2009-07-04 15:39

    :ok:


  • (anonimas) 2009-05-20 18:05

    %-) :super:


Daugiau receptų