Žirnių ankščių užkandis
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Autorius apie receptą: Vietoje sviesto galite naudoti saldžiarūgštį padažą, aštrų padažą ar česnakinį alyvuogių aliejų, priklauso nuo to, kokio skonio norite. Receptas iš mano blogo: Vietoje sviesto galite naudoti saldžiarūgštį padažą, aštrų padažą ar česnakinį alyvuogių aliejų, priklauso nuo to, kokio skonio norite. Receptas iš mano blogo: lithuanianintheusa.com (...daugiau) Liucija
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų žirnių ankščių (jaunų)
50 gramų sviestas
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Puode užverdame vandenį, sudedame žirnių ankštis, verdame apie 10 min, kol žirnių ankštys suminkštės, bet išliks traškios ir nepraras žalios spalvos.
2.
Ankštis sudedame į sietelį, po to į lėkštę ir apibarstome druska.
3.
Sviestą išlydome mikrobangėje, patiekiame su ankštimis. Ankštis mirkome į sviestą ir skanaujame!

Populiariausi receptai šią savaitę

Žirnių ankščių užkandis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Vietoje sviesto galite naudoti saldžiarūgštį padažą, aštrų padažą ar česnakinį alyvuogių aliejų, priklauso nuo to, kokio skonio norite. Receptas iš mano blogo: ( ...daugiau ) Liucija
Gaminimo eiga:
  1. Puode užverdame vandenį, sudedame žirnių ankštis, verdame apie 10 min, kol žirnių ankštys suminkštės, bet išliks traškios ir nepraras žalios spalvos.

  2. Ankštis sudedame į sietelį, po to į lėkštę ir apibarstome druska.

  3. Sviestą išlydome mikrobangėje, patiekiame su ankštimis. Ankštis mirkome į sviestą ir skanaujame!

Receptą atsiuntė Liucija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų