Žirniai nuplaunami, išmirkomi šaltame vandenyje ir išverdami. Supjaustyti baravykai ir svogūnas pakepinami riebaluose. Paskui sutrinti žirniai ir supjaustyti baravykai su svogūnais sudedami į sultinį ir dar pavirinama, pasūdoma.
Tiekiama su batono džiūvėsėliais.

Žirnienė su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (grybų) |
5 valgomieji šaukštai | žirniai |
5 vienetai | baravykai (džiovinti, mirkyti) |
1 vienetas | svogūnai |
1 arbatinis šaukštelis | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaikiška tyrelė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Moliūgų košė
-
Vištiena su bulvių koše
-
Moliūgų košė su medumi
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Špinatų tyrė
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Kopūstienė su grybais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žirnių tyrė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Žirnių tyrė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Ropių piure
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
Žirnienė su grybais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, grybų,
6 stiklinės -
Žirniai,
5 valgomieji šaukštai -
Baravykai, džiovinti, mirkyti,
5 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Taukai (kiaulių),
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirniai nuplaunami, išmirkomi šaltame vandenyje ir išverdami. Supjaustyti baravykai ir svogūnas pakepinami riebaluose. Paskui sutrinti žirniai ir supjaustyti baravykai su svogūnais sudedami į sultinį ir dar pavirinama, pasūdoma.
Tiekiama su batono džiūvėsėliais.
Reklama:
Komentarai (9)
-
GITANA
2009-07-30 10:30
:mmm: L.JAU PAPRASTAI
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...