Žirnelių užkandis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
500 gramų žirniai (švieži)
150 gramų kiaulienos šoninė (rūkyta)
2 vienetai svogūnai
50 gramų sviestas
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žirnelių užkandis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų