Žirnelių užkandis
INGREDIENTAI:
500 gramų | žirniai (švieži) |
150 gramų | kiaulienos šoninė (rūkyta) |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dešriukai
- Silkė burokėlių patale
- Sluoksniuotos tešlos užkandis su dešra ir sūriu
- Įdarytos dešrelės
- Silkė patale
- Fondiu iš moliūgo
- Bulvių košės kamuoliukai su krevetėmis ir sūriu
- Krekerių užkandėlė
- Cukinijos pusžiedžiai tešloje
- Duonos "suši"
- Sūrio sausainiai
- Užtepėlė su tunu
- Girti čeburėkai
- Rūkyti kumpio gabalai
- Silkės ir bulvės susitikimas
- Bulvių kamuoliukai
- Sūrio rutuliukai
- Pica su vištiena
- Krevečių užkandėlė su majonezu
- Aštrus pomidorų kokteilis
Žirnelių užkandis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Žirniai, švieži,
500 gramų -
Kiaulienos šoninė, rūkyta,
150 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas,
50 gramų - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius išvirkite pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Supjaustykite ir pakepinkite šoninę ir smulkintus svogūnus, suberkite žirnelius, paskaninkite prieskoniais, įdėkite sviesto ir kepkite apie 10 min. Užkandį valgykite karštą.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...