Žirnelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | žirniai (konservuoti) |
40 gramų | sviestas |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
250 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | česnakas |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 riekės | duona |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kopūstienė su grybais
- Grybų sriuba
- Tiršta kopūstų sriuba
- Žirnių sriuba lenkiškai
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Vištienos sriuba
- Pieniška briuselinių kopūstų sriuba
- Sriuba "Čili"
- Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Šaltibarščiai
- Paprikų sriuba
- Vištienos sultinys
- Šviežių žirnių sriuba
- Grybų sriuba
- Bulbienė
- Kreminė bulvių sriubytė
- Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
- Vengriški barščiai
Žirnelių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žirniai, konservuoti,
200 gramų -
Sviestas,
40 gramų -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
250 mililitrų - Krapai
- Česnakas
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
-
Duona,
2 riekės -
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnelius (be skystimo) išplakti mikserio pagalba iki vientisos masės. Supjaustytus morką ir svogūną pakepinkite ant sviesto. Į keptuvę suberkite miltus, gerai sumaišykite, ir kepkite daržoves su miltais dar 3 min. Į sultinį sudekite daržovių ir miltų, žirnelių masę. Visą laiką maišydami užvirinkite, virkite dar 5 min. ant silpnos ugnies. Duoną supjaustykite smulkiai kubeliais. Į įkaitintą keptuvę įpilkite aliejaus, sudėkite smulkiai kapotą česnaką, duonos kubelius. Kepkite kol švelniai apskrus. Pateikite sriubą, pabarstytą krapais ir skrebučiais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...