
ZIGMO silkė su daržovių salsa
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo klasikinė silpnai sūdyta silkių filė |
1 vienetas | cukinija |
1 vienetas | saldi raudonoji paprika |
1 vienetas | žaliosios paprikos |
1 vienetas | geltonosios paprikos |
1 vienetas | agurkų |
3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Vienodais kubeliais supjaustykite paprikas, cukiniją, agurką. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi, viską gerai permaišykite.
2.
Lėkštėje patiekite paruoštą daržovių salsa su pjaustyta silke, papuoškite prieskoninių žolelių šakelėmis bei perpus perpjautais citrinos griežinėliais ar alyvuogėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdarytų paprikų užkandis
-
Sūrių užkandelė
-
Šventiniai šaltienos drebučiai
-
Silkių užkandėlė su kiviais
-
Pikantiškos morkytės
-
Įdaryti obuoliai
-
Sočioji užkandėlė su silke
-
Burokėliai su silke ir karštomis bulvėmis
-
Antienos filė su vyšnių padažu
-
Užkandis su avokadų kremu ir ZIGMO Italian Style silke
-
Užkandis su vytinta jautiena
-
Vaisių desertas su brendžiu
-
Rudeniška silkė su daržovėmis
-
Įdaryta paprika
-
Lietuviški "sushiai"
-
Farširuota lydeka
-
Galva
-
Lavašo suktinukai su krabų lazdelėmis
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Vabaliukai
ZIGMO silkė su daržovių salsa
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO Klasikinė silpnai sūdyta silkių filė ,
150 gramų -
Cukinija,
1 vienetas -
Saldi raudonoji paprika,
1 vienetas -
Žalioji paprika,
1 vienetas -
Geltonosios paprikos,
1 vienetas -
Agurkai,
1 vienetas -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vienodais kubeliais supjaustykite paprikas, cukiniją, agurką. Pagardinkite druska, pipirais ir aliejumi, viską gerai permaišykite.
Lėkštėje patiekite paruoštą daržovių salsa su pjaustyta silke, papuoškite prieskoninių žolelių šakelėmis bei perpus perpjautais citrinos griežinėliais ar alyvuogėmis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...