Rikotą sutrinkite su natūraliu jogurtu, puse citrinos sulčių, trupučiu pipirų.
Rikotos ir jogurto mišiniu plonai ištepkite lašišos griežinėlius ir nespausdami susukite lyg vyniotinį.
Sultenes nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite prie lašišos suktinukų. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir likusiomis citrinos sultimis. Ragaukite su duonos trapučiais.
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 riekės | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | rikotos |
2 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 saujos | sulteniai |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Silkės ruletai
- Trapios tešlos užkandėlės su svogūnais ir šonine
- Mažos sūrio picos
- Pievagrybiai ant žarijų
- Vieno kąsnio silkės sumuštiniai
- Aštrūs kalakutų kaklai
- Bulvės daniškai
- Pomidoriukai
- Apkeptas sūris
- Žalumynų indeliai su krevetėmis
- Įdaryti burokėliai
- Gaspadoriaus užkanda
- Omletas
- Suši su lašiša ir paprikomis
- Antiena drebučiuose (šaltiena)
- Omletas su pomidorais
- Lašišos ir agurko užkandis
- Aštrūs antienos kukuliukai
- Bulvių ir lašišos kukuliai
- Kepti kiaušiniai
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
6 riekės -
Rikota,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sulteniai,
2 saujos - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rikotą sutrinkite su natūraliu jogurtu, puse citrinos sulčių, trupučiu pipirų.
Rikotos ir jogurto mišiniu plonai ištepkite lašišos griežinėlius ir nespausdami susukite lyg vyniotinį.
Sultenes nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite prie lašišos suktinukų. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir likusiomis citrinos sultimis. Ragaukite su duonos trapučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...