Rikotą sutrinkite su natūraliu jogurtu, puse citrinos sulčių, trupučiu pipirų.
Rikotos ir jogurto mišiniu plonai ištepkite lašišos griežinėlius ir nespausdami susukite lyg vyniotinį.
Sultenes nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite prie lašišos suktinukų. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir likusiomis citrinos sultimis. Ragaukite su duonos trapučiais.

ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
6 riekės | zigmo sūdyta lašišos filė |
200 gramų | rikotos |
2 valgomieji šaukštai | natūralaus jogurto |
2 arbatiniai šaukšteliai | citrinų sultys |
1 valgomasis šaukštas | alyvuogių aliejaus |
2 saujos | sulteniai |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Omletas
-
Migdoliniai kotletėliai
-
Žirnių ankščių užkandis
-
Mini sumuštinukai
-
Obuolių, ridikėlių ir salierų salotos
-
Olandiška silkė
-
Pica
-
Traktoristo pietūs
-
Naminis lydytas sūris su krapais
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Mandarinai su šokoladu ir baziliku
-
Roksės užkandėlė
-
Daržovės drebučiuose
-
Skanios "Bačkutės"
-
Šaltiena greitpuodyje
-
Salotos ananase
-
Seniai besmegeniai
-
Užkandis su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE
-
Aštrus pomidorų kokteilis
-
Lavašo suktinukai su kumpiu ir majonezu
ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
ZIGMO sūdyta lašišos filė ,
6 riekės -
Rikota,
200 gramų -
Natūralus jogurtas,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Alyvuogių aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sulteniai,
2 saujos - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rikotą sutrinkite su natūraliu jogurtu, puse citrinos sulčių, trupučiu pipirų.
Rikotos ir jogurto mišiniu plonai ištepkite lašišos griežinėlius ir nespausdami susukite lyg vyniotinį.
Sultenes nuplaukite, nusausinkite ir sudėkite prie lašišos suktinukų. Viską pašlakstykite alyvuogių aliejumi ir likusiomis citrinos sultimis. Ragaukite su duonos trapučiais.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...