Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.
Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.
Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.
Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)

Žiedinių kopūstų tyrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | žiediniai kopūstai |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelėmis) |
2 vienetai | bulvių |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
30 gramų | sviestas |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena su bulvių koše
-
Žirnių tyrė
-
Aukso spalvos šilkinė moliūgų košė
-
Manų ir moliūgų košė
-
Morkų košė su obuoliais
-
Moliūgų košė
-
Vaikiška tyrelė
-
Žirnienė su grybais
-
Grikių košė su daržovėm
-
Žirnių ir bulvių košė
-
Ropių piure
-
Špinatų tyrė
-
Moliūgų ir obuolių košė
-
Lietuviška kopūstienė
-
Moliūgų košė su medumi
-
Morkų košė su kiaušiniais
-
Vaivorikštinė bulvių košė
-
Žirnių tyrė
-
Kopūstienė su grybais
-
Agurklės sriuba
Žiedinių kopūstų tyrė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žiediniai kopūstai,
500 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelėmis,
2 vienetai -
Bulvės,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
30 gramų -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinius kopūstus sudėjau į puodą ir užpyliau vandeniu. Pasūdžiau. Viriau apie 15 min.
Kol virė, susismulkinau česnaką ir svogūnus, pakepinau ant alyvuogių aliejaus.
Nuo kopūstų nupyliau dalį vandens. Vandens pasilikau tik tiek, kad lengvai trintųsi. Sudėjau pakepintus svogūnus bei česnakus ir sutryniau.
Įmaišiau pora šaukštų grietinės. Į kiekvieną lėkštę su sriuba įdėjau ir po gabalėlį sviesto. Galima dėti daugiau prieskoniu. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
Laima
2016-09-13 22:50
I kur dėti bulves?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...