Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
0.5 vieneto | kopūstai (žiediniai) |
4 vienetai | morkos |
0.5 vieneto | petražolės (šakelė) |
1 vienetas | salierai |
1 vienetas | sultinys (Knorr buljonete (daržovių)) |
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | prieskoniai (sriubai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | sviestas |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | aliejaus |
3 vienetai | svogūnai (raudonieji) |
100 gramų | pistacijos (be lukštų) |
100 gramų | kiauliena (šoninė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žiedinį kopūstą, morkas, petražoles, salierą, svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei prieskonius. Galima įdėti ir šaukštą sviesto. Nukelti puodą nuo ugnies ir išmaišyti daržoves plaktuvu.
2.
Supjaustyti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Kepti, kol paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol jie taps traškūs.
3.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose iš pradžių sudedant žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus, papuošti pistacijomis bei šonine.
Žiedinio kopūsto kremas su karamelizuotais svogūnais bei pistacijomis patiekiamas su šonine
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, žiediniai,
0.5 vieneto -
Morkos,
4 vienetai -
Petražolės, šakelė,
0.5 vieneto -
Salierai,
1 vienetas -
Sultinys, Knorr buljonete (daržovių),
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė - Krapai
- Prieskoniai, sriubai
- Druska
- Sviestas
- Cukrus
- Aliejus
-
Svogūnai, raudonieji,
3 vienetai -
Pistacijos, be lukštų,
100 gramų -
Kiauliena, šoninė,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žiedinį kopūstą, morkas, petražoles, salierą, svogūną išvirti viename litre vandens. Baigiant virti, įmesti česnako skiltelę, supilti sultinį bei prieskonius. Galima įdėti ir šaukštą sviesto. Nukelti puodą nuo ugnies ir išmaišyti daržoves plaktuvu.
Supjaustyti raudonuosius svogūnus. Ištirpinti sviestą, aliejų ir cukrų keptuvėje ir sudėti raudonuosius svogūnus. Kepti, kol paskrus. Keptuvėje pakepinti pistacijas, šoninę supjaustyti pailgais griežinėliais ir kepinti keptuvėje, kol jie taps traškūs.
Patiekti vieno kąsnio indeliuose iš pradžių sudedant žiedinių kopūstų kremą, po to karamelizuotus svogūnus, papuošti pistacijomis bei šonine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...