Žemuogės cukruje
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žemuogės |
300 gramų | cukrus |
2 gramai | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pipirmėtės sultys
- Juodųjų serbentų džemas
- Cukinijų desertas 'dovana iš virtuvės'
- Konservuotos cukinijos su pomidorais
- Saldžiarūgščiai marinuoti pomidorai
- Braškių uogienė
- Moliūgų ir persikų uogienė
- Obuolių sultys
- Pomidorai savo sultyse
- Konservuoti burokėliai
- Konservuoti pomidorai
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Konservuoti aguročiai
- Aguročių ir juodųjų serbentų uogienė
- Pomidorai savo sultyse be odelių
- Cukinijų pagardas žiemai
- Aviečių ir baltųjų serbentų uogienė
- Džemas iš juodųjų serbentų
- Saldžiarūgščiai marinuoti agurkai
- Konservuoti žiediniai kopūstai
Žemuogės cukruje
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žemuogės,
1 kilogramas -
Cukrus,
300 gramų -
Citrinos rūgštis,
2 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Uogas apibarstykite cukrumi ir laikykite šaltai. Kai išsiskirs sultys, įberkite citrinų rūgšties, žemuoges sudėkite į stiklainius ir kaitinkite 85°C temperatūroje 0,5 L talpos stiklainius 10 min. Sandariai uždarykite.
Reklama:
Komentarai (4)
-
Aušra Č.
2015-07-27 22:14
Ar nesijaučia žemuogių kartumo kai taip ruošet?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...