Žemaitiškas šiupinys
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
800 gramų kiaulės galva
1 vienetas kiaulės kojos
1 vienetas kiauliena (uodega)
1 vienetas morkos
350 gramų miežiai (kruopos)
350 gramų žirniai
šiek tiek juodieji pipirai
2 vienetai lauro lapų (lapeliai)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Žemaitiškas šiupinys

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaulės galva, koja, uodega nuplaunama, sukapojama ir išverdama pasūdytame vandenyje su prieskoniais. Išvirusi mėsa išimama, o į tą skystį suberiamos kruopos bei žirniai. Verdama, kol viskas suminkštėja ir visas vanduo išgaruoja. Tiekiama apvaliame pusdubenyje. Viduryje — kruopų, žirnių košė, aplink — mėsos gabalai.

Reklama:

Komentarai (7)


  • (anonimas) 2009-01-15 12:14

    %-) yra skanesniu


Daugiau receptų