Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | žirniai (geriau neskaldyti) |
150 gramų | lašinukai (parūkyti) |
1 vienetas | svogūnai (didelis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.
2.
Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).
3.
Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais
Populiariausi receptai šią savaitę
- Saldi makaronų košė
- Silkės salotos
- Kukurūzų košė
- Bolivinė balanda su brokolių ir pievagrybių padažu
- Sorų kruopų košė
- Ženšenio šaknies tyrelė
- Biri perlinių kruopų košė
- Lęšių ir ryžių pikantiška košė
- Kvietinė košė
- Silkė su manų koše
- Žemaitiška žirnių košė su spirgais
- Perlinių kruopų košė su tunu
- Kukurūzų kruopų košė
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Perlinių kruopų košė
- Perlinės kruopos su grybais ir daržovėmis
- Arvydo miežinė košė su razinomis "Gintarėliai"
- Lešiai su džiovintais vaisiais ir riešutais
- Perlinių kruopų košė su spirgučiais
- Keksiukai su riešutais
Žemaitiška žirnių košė su spirgais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Žirniai, geriau neskaldyti,
500 gramų -
Lašinukai , parūkyti,
150 gramų -
Svogūnai, didelis,
1 vienetas - Druska
- Prieskoniai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius užmerkti per naktį. Išbrinkusius žirnius suversti į puodą ir užpilti vandeniu, kad šiek tiek apsemtų, berti druskos. Verti 20 minučių ir nuolat maišyti.
Lašinukus (skaniau rūkyti) pjaustyti ir tirpdyti keptuvėje. Svogūną smulkinti ir kepinti su lašinukais (lašinukų nepagailėti,jei mėgstama riebiau).
Kai išvis žirniai, nupilti likusį vandenį ir juos suverti į keptuvę. Viską išmaišyti. Pabarstyti prieskoniais
Reklama:
Komentarai (6)
-
Rima
2019-02-28 15:31
Jug viskas aiskiai parasyta
-
andrius
2018-07-13 12:20
Kokios uogienes ir kiek?
-
jev
2018-07-13 12:18
Labai skanu su braskiu uogiene
-
ANDZELA
2015-07-24 17:28
LABAI SKANU/MANO VIRAS DAR ISIDEJO NAMINES GRIETINES/
-
Reda
2015-06-25 19:43
O kiek vandens reikia? Ir kiek laiko reikia,kad žirniai išbrinktų?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...