
Žemaičių blynai su spirgučiais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | kiaušiniai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
200 gramų | kiauliena (spirgučiai) |
8 vienetai | bulvių (vidutinio dydžio, virtos) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos bulvės su cukinija
-
Vėdarai
-
Bulvių kukuliai grybų padaže
-
Dzūkiškos bandos ant kopūsto lapo
-
Tarkuotų bulvių blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Dešros tarta
-
Bulvių casserole
-
Keptos bulvės su žolelių aliejumi
-
Bulviniai blynukai
-
Velykinis paršiukas
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Bulvių, įdarytų mėsa, troškinys
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Bulvinės bandelės
-
Bulvinė pica
-
Bulvių ir krabų lazdelių suktinukai
-
Bulvių patiekalas
-
Cepelinai
-
Baltarusiški bulviniai
Žemaičių blynai su spirgučiais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai - Druska
-
Aliejus, kepimui,
4 valgomieji šaukštai -
Kiauliena, spirgučiai,
200 gramų -
Bulvės, vidutinio dydžio, virtos,
8 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Virtas bulves sumalame. Įmušame kiaušinį, dedame krakmolo, beriame druskytės ir išminkome. Formuojame iš bulvių blyną, dedame į vidų spirgučių (nepagailime) ir formuojame jums patinkančios formos blynus. Kepame aliejuje ant silpnos ugnies, kol apskrunda. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (7)
-
Nijolė
2017-06-26 18:40
Lb.daug esu prigaminusi žemaičių blynų!Tikrai jie lb. skanūs ir man patinka!!!Ačiū Poniai Ritai už receptą ir nuotrauką(:)
-
Rita Skiezgiliene.
2014-02-07 01:12
Pabandysiu turetu buti skanu
-
žemaitė
2013-09-20 13:38
o kiaušinio tai nereik, nes tada dėsit žiauriai daug krakmolo, o jei ne tai lips prie rankų tešla.
-
kulinaras
2013-06-22 07:57
:DD geras bajeris tai manai kad jie ten normaliai iskeps nespirginti? aisku kad jau jie turi buti iskepe :DD
-
zydrune
2012-09-17 14:29
o spirgucia turi buti jau iskepe ar galima ir zalius deti? :galvoju:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...