Žemaičių blynai su grybais
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
0.5 kilogramo | bulvių (virtos, su lupenomis) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | krakmolas |
šiek tiek | grybai (marinuoti (žiemai)) |
šiek tiek | aliejaus ((kepimui)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Išvirtas bulves nulupti ir sugrūsti. Į sugrūstą bulvių košę įmušti kiaušinį, berti krakmolo, druskos ir išminkyti.
2.
Marinuotus grybus nuvirti ir sumalti. Pagardinti pipirais ar kt. prieskoniais.
3.
Iš paruoštų bulvių padaryti apvalius blynelius, į vidų dėti grybų įdarą ir sulenkuspusiau užspausti kraštelius. Blynus apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Tiekti su grietine.
Skanaus!
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Studentiškas bulvių plokštainis
- Žemaičių blynai
- Blynai su moliūgais
- Karšti bulvių paplotėliai
- Bulviniai blynai iš bulvių košės su faršu
- Bulvinė pica
- Bulviniai blynai (Kiek kitaip)
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Bulviniai krabų blyneliai
- Bulviniai blynai su krabų lazdelėmis
- Žemaičių blynai su grybais
- Šventiniai blynai
- Orkaitėje užkepti bulviniai blynai su pievagrybiais, kumpiu ir sūriu
- Varškėčiai su bulvėmis
- Dvejopai tarkuoti bulviniai blynai
- Švediški bulviniai blynai
- Bulvių kotletai su porais
- Bulvių ir cukinijų blynai
- Blynai su razinom ir migdolais
- Bulviniai blynai su sezamais
Žemaičių blynai su grybais
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Bulvės, virtos, su lupenomis,
0.5 kilogramo -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
1 valgomasis šaukštas - Grybai, marinuoti (žiemai)
- Aliejus, (kepimui)
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvirtas bulves nulupti ir sugrūsti. Į sugrūstą bulvių košę įmušti kiaušinį, berti krakmolo, druskos ir išminkyti.
Marinuotus grybus nuvirti ir sumalti. Pagardinti pipirais ar kt. prieskoniais.
Iš paruoštų bulvių padaryti apvalius blynelius, į vidų dėti grybų įdarą ir sulenkuspusiau užspausti kraštelius. Blynus apvolioti miltuose ir kepti įkaitintame aliejuje. Tiekti su grietine.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (7)
-
ana karaliuniene
2016-04-19 23:18
Labai skanu aciu
-
deimile
2015-10-03 14:47
Labai grazu
-
arta
2015-08-02 18:11
Būtinai pabadysiu būtu smagu gaminti kartu su jurgita is blynų nulipdyta
-
jolanta
2015-06-04 00:27
tai vietij krakmolo reikia berti viena sauksta miltu?
-
Vaida
2015-05-30 23:47
As irgi dejau miltu, nes idejus krakmolo viena sauksta ju neimanoma isvis pagamint:))))
-
svetlana
2015-05-28 12:52
man atrodo i zemaicius dedami miltai o ne krakmolas
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...