Želinis desertas su juodu šokoladu
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Autorius apie receptą: Labai smagu daryti tokius tortukus su vaikais, ir, žinoma, valgyti. Labai smagu daryti tokius tortukus su vaikais, ir, žinoma, valgyti. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų varškė (trintos)
200 gramų kondensuotas pienas
200 gramų grietinėlės, 35%
100 gramų juodojo šokolado
1 pakelis aviečių želė
1 vienetas citrinos
2 valgomieji šaukštai želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
2.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
3.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
4.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.

Populiariausi receptai šią savaitę

Želinis desertas su juodu šokoladu

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai smagu daryti tokius tortukus su vaikais, ir, žinoma, valgyti. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.

  2. Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.

  3. Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.

  4. Palikti šaldytuve bent porą valandų.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų