Želinis desertas su juodu šokoladu
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų | varškė (trintos) |
200 gramų | kondensuotas pienas |
200 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | juodojo šokolado |
1 pakelis | aviečių želė |
1 vienetas | citrinos |
2 valgomieji šaukštai | želatina |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
2.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
3.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
4.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Gaivinantis želė ir vaisių desertas
- Šokoladinė panna cotta
- Mėtinė kivių želė su citrina
- „Baltosios gėlės“
- Grietinės želė su bananais
- Kefyro panna cotta
- Vaisių ir žele žiedas
- Vaisinė želė
- Uogų skanėstas
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Želė tortas
- Mėtinis agurkų desertas
- Lukos želė tortas
- Želė želėje
- Šokoladiniai pyragaičiai su uogų padažu
- Pascha
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Vaisiai drebučiuose
- Varškės pudingas su apelsinais
Želinis desertas su juodu šokoladu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Varškė, trintos,
200 gramų -
Kondensuotas pienas,
200 gramų -
Grietinėlė, 35%,
200 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Aviečių želė,
1 pakelis -
Citrinos,
1 vienetas -
Želatina,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Regina
Gaminimo eiga:
Varškę sumaišyti su grietinėle, sutirštintu pienu bei pagal instrukciją pagamintoje želatina.
Pilti į torto formą vis pabarstant smulkintu šokoladu.
Viršų aplieti aviečių žele ir papuošti, jei norisi.
Palikti šaldytuve bent porą valandų.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...