
5 pakeliai | želė (skirtingų skonių) |
1 skardinė | konseruovtų ananasų |
10 vienetų | kiaušiniai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aušros želė tortas
-
Vasaros desertas
-
Duonos putėsiai
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Vaisiniai ežiukai
-
Vaisių desertas
-
Kokosiniai rutuliukai
-
Pudingas
-
Braškių grietinėlė
-
Braškių putėsiai
-
Braškės su šokoladu
-
Jogurto ledai
-
Gaivus tortas
-
Citrininis desertas
-
Ryžių desertas
-
Želė "Trispalvė"
-
Pyragėliai su kremu
-
Naminė karamelė
-
Želė desertas su maskarponės kremu
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Želiniai kiaušinukai

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Želė, skirtingų skonių,
5 pakeliai -
Konservuoti ananasai,
1 skardinė -
Kiaušiniai,
10 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Vienoje kiaušinio pusėje su adata praduti skylutę, padaryti tinkamo dydžio skylutę, kad pavyktų iškratyti kiaušinio turinį. Paruoštus kiaušinio lukštus gerai išplauti po tekančiu vandeniu, su verdančiu vandeniu perplauti ir išdžiovinti.
Pasiruošti įvairių skonių ir spalvų želė.
Paruoštus lukštus sudėti į kaiušinių dežutę, skylutėmis į viršų ir su vienkatiniu švirkštu po kelis mililitrus įpurkšti į vidų, įberti keletą smulkiai supjaustytų konservuotų ananasų, paruoštą kiaušinuką palikti šaldytuve, kad sustingų. Žingsnius kartoti tol, kol žele susluoksniuosime ir sušaldysime dryželiais.
Paruoštus žele kiaušinius su šaukštu keliom sekundėm įkišti į karštą vandenį, kad lukštas atliptų. Nulupkite lukštą nuo žele kiaušinių ir megaukitės Šv. Velykų desertu!!!