Kivi vaisius nulupame ir supjaustome kubeliais. Taip pat galima dėti obuolių, apelsinų, persikų ir kitų vaisių.
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)
Želė su vaisiais
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
200 gramų | dižono garstyčios |
2 stiklinės | obuolių sultys |
40 gramų | želatina |
120 gramų | jogurtas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės pyragas
- Degtinės ledai
- Vasariški pusryčiai
- Persikų tyrės želė su serbentais
- Avokadų ir citrinų desertas
- Šokoladiniai bananai
- Varškės sūris su žele
- Viskio karamelė
- Juodųjų serbentų sausainiai
- Sūrio desertas
- Šokoladiniai traškučiai
- Sausainių gardėsis su varške
- Vaisiniai saldainiai
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Abrikosų laiveliai
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Svarainių ir manų putėsiai
- Gaivus desertas
- Labai skani braškių sriuba
- Tinginys pagal J. Oliverį
Želė su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Dižono garstyčios,
200 gramų -
Obuolių sultys,
2 stiklinės -
Želatina,
40 gramų -
Jogurtas,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kivi vaisius nulupame ir supjaustome kubeliais. Taip pat galima dėti obuolių, apelsinų, persikų ir kitų vaisių.
Į prikaistuvį supilti pusę stiklinės obuolių sulčių ir suberti želatiną. Kaitinti ant silpnos ugnies nuolatos maišant, kol ištirpsta želatinos granulės.
Nukelti nuo ugnies ir palikti, kad atvėstų iki kambario temperatūros.
Supilkite į pusę želatinos ir obuolių sulčių masę likusias obuolių sultis ir išmaišykite.
Likusią želatiną sumaišykite su jogurtu.
Į taures sudėti vaisius ir įpilti obuolių sulčių.
Kad gautumėte tokios formos kaip gavosi man, paverstas stiklines palikite šaldytuve, kol sukietėja.
Kai vaisių ir sulčių masė sustings, supilkite jogurtą. Taip pat palikite šaldytuve, kad sustingtų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...